ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σταθεροποιητικός και γαλακτωματοποιητικός παράγοντας για παγωτά και σαντιγί. Βελτιώνει την υφή και την κρεμώδη υφή εμποδίζοντας την κρυστάλλωση των
Περιγραφή GLUCOSIDÄSE – Υγρό Ένζυμο Γλυκοσιδάση Υγρό ένζυμο γλυκοσιδάσης για την αποικοδόμηση των δεξτρίνων σε σάκχαρα. Υγρό ένζυμο. Συμπυκνωμένο σύμπλεγμα ενζύμων που
Γλυκαίνει μπισκότα και ζαχαροπλαστική. ΜΑΛΤΙΤΌΛΗ ΣΚΌΝΗ Ιδανικό για γλυκιά γεύση σε μπισκότα και προϊόντα αρτοποιίας. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή προϊόντων όπως