ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ SUPER NEUTROSE 150G LOUIS FRANCOIS

13,99
SKU: 10126
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Σταθεροποιητής για παγωτά και γρανίτες σε άγευστη και άοσμη μορφή σκόνης. Απορροφά υπολειμματικό νερό στα παρασκευάσματα και αποτρέπει το

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ STAB200 150G LOUIS FRANCOIS

14,64
SKU: 10125
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σταθεροποιητικός και γαλακτωματοποιητικός παράγοντας για παγωτά και σαντιγί. Βελτιώνει την υφή και την κρεμώδη υφή εμποδίζοντας την κρυστάλλωση των

ΠΗΚΤΙΝΗ ΜΗΛΟΥ NH 150G LOUIS FRANCOIS

12,37
SKU: 10037
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Πηκτίνη NH είναι μια σκόνη που χρησιμοποιείται ως πηκτωματογόνος παράγοντας. Ιδανικό για λούστρα και επικαλύψεις με βάση πολτό φρούτων,

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ 90 ΚΑΨΟΥΛΕΣ TOUFOOD

44,64
SKU: 0402041
Τα SILICÄGEL είναι δισκία silica gel, τα οποία διατηρούν τα τρόφιμα απαλλαγμένα από υγρασία με ασφάλεια, άνεση και καθαριότητα. Είναι μια

ΚΥΤTΑΡΙΝΑΣΗ 500G TOUFOOD

31,36
SKU: 0103146
Ένζυμο Σκόνη Κυτταρινάσης Συμπυκνωμένο σύμπλεγμα ενζύμων που παράγεται από ζύμες. Αποικοδομεί την κυτταρίνη που υπάρχει στα φρούτα και σε άλλα

ΓΛΥΚΟΣΙΔΑΣΗ 750ML TOUFOOD

33,90
SKU: 0103210
Περιγραφή GLUCOSIDÄSE – Υγρό Ένζυμο Γλυκοσιδάση Υγρό ένζυμο γλυκοσιδάσης για την αποικοδόμηση των δεξτρίνων σε σάκχαρα. Υγρό ένζυμο. Συμπυκνωμένο σύμπλεγμα ενζύμων που

ΜΑΛΤΙΤΟΛΗ 700G TOUFOOD

14,60
SKU: 0103068
Γλυκαίνει μπισκότα και ζαχαροπλαστική. ΜΑΛΤΙΤΌΛΗ ΣΚΌΝΗ Ιδανικό για γλυκιά γεύση σε μπισκότα και προϊόντα αρτοποιίας. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή προϊόντων όπως

ΑΜΥΛΑΣΗ 500G TOUFOOD

56,05
SKU: 0103145
Συμπυκνωμένο σύμπλεγμα ενζύμων. Επιταχύνει τη διαδικασία αποικοδόμησης του αμύλου σε δεξτρίνη και σάκχαρα.   Περιγραφή AMYLÄSE – Σκόνη Ενζύμου Αμυλάσης