ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σταθεροποιητικός και γαλακτωματοποιητικός παράγοντας για παγωτά και σαντιγί. Βελτιώνει την υφή και την κρεμώδη υφή εμποδίζοντας την κρυστάλλωση των
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Σταθεροποιητικός και γαλακτωματοποιητικός παράγοντας για παγωτά και σαντιγί. Βελτιώνει την υφή και την κρεμώδη υφή εμποδίζοντας την κρυστάλλωση των
Το Super Neutrose είναι ένας ειδικός σταθεροποιητικός παράγοντας για γρανίτες και παγωτά. Η αντικρυσταλλωτική του ιδιότητα επιτρέπει την απορρόφηση του
ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ Κρεμώδης λευκή σκόνη που χρησιμοποιείται για την ανασύσταση υγρού αποκορυφωμένου γάλακτος μετά την προσθήκη νερού. Λαμβάνεται με συγκέντρωση κενού
Περιγραφή Η ινουλίνη έχει την ιδιότητα να σχηματίζει πηκτές που συγκρατούν μεγάλη ποσότητα νερού. Χρησιμοποιείται ως διογκωτικός παράγοντας και υποκατάστατο